AJB Class 4 English Chapter 17 Answer 2026 | AJB Class 4 English Lesson 17 Answer | Vehicles, Professions, Sports Chapter Answer

Chapter 17 

Vehicles professions , sports    

 1. Where bobby was visiting with her grandmother ?

Ans: To her village .

2. What does she saw ?

Ans: She saw tow bullocks pulling a cart .

3. What is the name of that cart ?

Ans: Bullock cart .

4. What does the bullock cart is made up of ?

Ans: It is made up of wood . 

5. Where does Pahi comes the other day ?

Ans: Guwahati .

6. who is Mr. Balen ?

Ans: Mr. Balen is Rita’s father .

7. What is his profession ?

Ans: His profession is government high school teacher .

8. Who is Mrs. Bobita deka ?

Ans: Mrs. Bobita deka  is  Rita’s mother .

9. How many players are there in each football team ?

Ans: Eleven players .

10. How many players are there in each  Kabaddi team ?

Ans: Seven players .

✏️

এই Post টো Update কৰাত সহায় কৰিব বিচাৰে নেকি?

ইয়াত কিবা ভুল, অসম্পূৰ্ণ তথ্য বা নতুন তথ্য থাকিলে আপুনি এটা উন্নত version প্ৰস্তুত কৰিব পাৰে। Live Post তৎক্ষণাৎ সলনি নহ'ব।

Update This Post

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top