AJB Class 4 English Chapter 2 Answer 2026 | AJB Class 4 English Lesson 2 Answer Let us meet Mukuta’s friends

Let us meet Mukuta’s friends

    

 1. What type of sound does a Bull gives ?

Ans: Bellow .

2. What type of sound does crow gives ?

Ans: Caw .

3. What type of sound does a cow gives ?

Ans: Moo .

4. What type of sound does a elephant gives ?

Ans: Trumpet.

5. What type of sound does a lion gives ?

Ans: Roar.

6. What type of sound does a donkey gives ?

Ans: Bray.

7. What type of sound does a horse gives ?

Ans: Neigh.

8. What type of sound does a goat gives ?

Ans: Bleat.

9. What type of sound does a snake gives ?

Ans: Hiss.

10. What type of sound does a sparrow gives ?

Ans: Chirp. 

✏️

এই Post টো Update কৰাত সহায় কৰিব বিচাৰে নেকি?

ইয়াত কিবা ভুল, অসম্পূৰ্ণ তথ্য বা নতুন তথ্য থাকিলে আপুনি এটা উন্নত version প্ৰস্তুত কৰিব পাৰে। Live Post তৎক্ষণাৎ সলনি নহ'ব।

Update This Post

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top