Chapter 12
The Happy Girl
1. Kittu is a _____ girl .
Ans: Happy .
2. On her _____ .
Ans: Birthday .
3. Her father gifts her a _____ .
Ans: Parrot .
4. Kittu ____ the bird .
Ans: Loves .
5. She wants to ____ with it .
Ans: Play .
6. But she feels that the Parrot is ______ .
Ans: Sad.
7. So, she thinks of ______ it free .
Ans: Setting .
8. Kittu opens the ______.
Ans: Cage .
9. The parrot _____ away happily .
Ans: Flies .
10. Kittu _____ feels happy .
Ans: Also .
11. Her parents _____ Kittu for her good work .
Ans: Praise .
এই Post টো Update কৰাত সহায় কৰিব বিচাৰে নেকি?
ইয়াত কিবা ভুল, অসম্পূৰ্ণ তথ্য বা নতুন তথ্য থাকিলে আপুনি এটা উন্নত version প্ৰস্তুত কৰিব পাৰে। Live Post তৎক্ষণাৎ সলনি নহ'ব।
Update This Post