AJB Class 4 English Chapter 15 Answer 2026 | AJB Class 4 English Lesson 15 Answer | Opposite word Chapter Answer

 Chapter 15

Opposite Words

1. What is the opposite word of a big ball ?

Ans: A small ball .

2. What is the opposite word of a tall tree ?

Ans: A short tree .

3. What is the opposite word of a White shirt ?

Ans: Black shirt .

4. What is the opposite word of fat boy ?

Ans: A slim boy .

5. What is the opposite word a bright day ?

Ans: A dull day .

6. What is the opposite word of a beautiful dress  ?

Ans: An ugly dress .

7. What is the opposite word of an old bag ?

Ans: A new bag .

8. What is the opposite word of a strong man ?

Ans: A weak man .

9. What is the opposite word of a hot milk ?

Ans : cold milk .

10. What is the opposite word of rich ?

Ans: Poor .

✏️

এই Post টো Update কৰাত সহায় কৰিব বিচাৰে নেকি?

ইয়াত কিবা ভুল, অসম্পূৰ্ণ তথ্য বা নতুন তথ্য থাকিলে আপুনি এটা উন্নত version প্ৰস্তুত কৰিব পাৰে। Live Post তৎক্ষণাৎ সলনি নহ'ব।

Update This Post

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top