Chapter 17
Vehicles professions , sports
1. Where bobby was visiting with her grandmother ?
Ans: To her village .
2. What does she saw ?
Ans: She saw tow bullocks pulling a cart .
3. What is the name of that cart ?
Ans: Bullock cart .
4. What does the bullock cart is made up of ?
Ans: It is made up of wood .
5. Where does Pahi comes the other day ?
Ans: Guwahati .
6. who is Mr. Balen ?
Ans: Mr. Balen is Rita’s father .
7. What is his profession ?
Ans: His profession is government high school teacher .
8. Who is Mrs. Bobita deka ?
Ans: Mrs. Bobita deka is Rita’s mother .
9. How many players are there in each football team ?
Ans: Eleven players .
10. How many players are there in each Kabaddi team ?
Ans: Seven players .
এই Post টো Update কৰাত সহায় কৰিব বিচাৰে নেকি?
ইয়াত কিবা ভুল, অসম্পূৰ্ণ তথ্য বা নতুন তথ্য থাকিলে আপুনি এটা উন্নত version প্ৰস্তুত কৰিব পাৰে। Live Post তৎক্ষণাৎ সলনি নহ'ব।
Update This Post