Chapter 18
Is Your Name Riya?
1. What is the positive question of am i ?
Ans: I am .
2. What is the negative question of am i ?
Ans: I am not .
3. What is the positive question of is she ?
Ans: She is .
4. What is the Negative question of is she ?
Ans: She is not .
5. What is the positive question of is he ?
Ans: He is .
6. What is the negative question of is he ?
Ans: he is not .
7. What is the positive question of are we ?
Ans: we are .
8. What is the negative question of are we ?
Ans: we are not .
9. What is the positive question of are they ?
Ans: They are .
10. what is the negative question of are they ?
Ans: They are not .
এই Post টো Update কৰাত সহায় কৰিব বিচাৰে নেকি?
ইয়াত কিবা ভুল, অসম্পূৰ্ণ তথ্য বা নতুন তথ্য থাকিলে আপুনি এটা উন্নত version প্ৰস্তুত কৰিব পাৰে। Live Post তৎক্ষণাৎ সলনি নহ'ব।
Update This Post