Might Learn Logo Might Learn Shop Might Learn

AJB Class 4 English Chapter 19 Answer 2026 | AJB Class 4 English Lesson 19 Answer | One page from Bittu’s Diary Chapter Answer

One page from Bittu’s Diary

1. What Bittu is writing in his diary ? 

Ans: About himself .

2. What Bittu is writing about himself ?

Ans: His likes and dislikes .

3. What Does Bittu likes ?

Ans: Fruits and vegetable .

4. What does Bittu dislike ?

Ans: Fish and meat .

5. Does Bittu like milk ?

Ans: Yes .

6. What is name of Bittu’s Friend ?

Ans: Saju .

7.  Why does Saju wear glasses ?

Ans: Because he has eye problem .

8. He is very ______ ?

Ans: Intelligent .

9. What is the name of Bittu’s cousin  ?

Ans: Rini .

10. She is very good at ______ ?

Ans: Drawing .

✏️

এই Post টো Update কৰাত সহায় কৰিব বিচাৰে নেকি?

ইয়াত কিবা ভুল, অসম্পূৰ্ণ তথ্য বা নতুন তথ্য থাকিলে আপুনি এটা উন্নত version প্ৰস্তুত কৰিব পাৰে। Live Post তৎক্ষণাৎ সলনি নহ'ব।

Update This Post
Scroll to Top
🎓 My Class

My Subjects