AJB Class 4 English Chapter 4 Answer 2026 | AJB Class 4 English Lesson 4 Answer | Neil’s Village Chapter Answer

Neil’s Village

 

1. How many cows are there in the farm ?

Ans: Two cows .

2. Who lives with Titu uncle ?

Ans: Her Grandmother .

3. How many dogs does  he have ?

Ans: Three dogs .

4. How many ducks are there in the farm ?

AnsTwo duck .

5. How many cocks are there in the farm ?

AnsOne cock .

6. how many cat are there in the farm ?

Ans: One cat .

7. Who cleans the farm himself ?

Ans: Titu uncle .

8. Who milks the cows herself ?

AnsGrandmother .

9. Who feed the animals ownself ?

Ans: Neil .

10. What the animals drink on the farm ?

Ans: Water .

11. From where the animals drink Water ?

Ans: From the pond on the farm .

✏️

এই Post টো Update কৰাত সহায় কৰিব বিচাৰে নেকি?

ইয়াত কিবা ভুল, অসম্পূৰ্ণ তথ্য বা নতুন তথ্য থাকিলে আপুনি এটা উন্নত version প্ৰস্তুত কৰিব পাৰে। Live Post তৎক্ষণাৎ সলনি নহ'ব।

Update This Post

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top