AJB Class 4 English Chapter 6 Answer 2026 | AJB Class 4 English Lesson 6 Answer | ‘One’ to ‘More than one’ Chapter Answer

Chapter 6 

‘One’ to More Than One’   

 1. What is the plural form of boy ?

Ans: Boys .

2. What is the plural form of  Hill ?

Ans: Hills .

3. What is the form of baby ?

Ans: Babies .

4. What is the plural form of box ?

Ans: Boxes .

5. What is the plural form of student ?

Ans: Students .

6. What is the plural form of  ball?

Ans:  Balls .

7. What is the plural form of  book ?

Ans: books .

8. What is the plural form of mango ?

Ans: Mangoes .

9. What is the plural of potato ?

Ans: Potatoes .

10. What is the plural form of buffalo ?

Ans: Buffaloes .

11.  what is the plural form of  toy ?

Ans: toys .

12 . What is the plural form of monkey ?

Ans: monkeys .

13. What is the plural form of  lady ?

Ans: Ladies .

14. What is the plural form of  calf ?

Ans: Calves .

✏️

এই Post টো Update কৰাত সহায় কৰিব বিচাৰে নেকি?

ইয়াত কিবা ভুল, অসম্পূৰ্ণ তথ্য বা নতুন তথ্য থাকিলে আপুনি এটা উন্নত version প্ৰস্তুত কৰিব পাৰে। Live Post তৎক্ষণাৎ সলনি নহ'ব।

Update This Post

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top