Chapter 6
‘One’ to More Than One’
1. What is the plural form of boy ?
Ans: Boys .
2. What is the plural form of Hill ?
Ans: Hills .
3. What is the form of baby ?
Ans: Babies .
4. What is the plural form of box ?
Ans: Boxes .
5. What is the plural form of student ?
Ans: Students .
6. What is the plural form of ball?
Ans: Balls .
7. What is the plural form of book ?
Ans: books .
8. What is the plural form of mango ?
Ans: Mangoes .
9. What is the plural of potato ?
Ans: Potatoes .
10. What is the plural form of buffalo ?
Ans: Buffaloes .
11. what is the plural form of toy ?
Ans: toys .
12 . What is the plural form of monkey ?
Ans: monkeys .
13. What is the plural form of lady ?
Ans: Ladies .
14. What is the plural form of calf ?
Ans: Calves .
এই Post টো Update কৰাত সহায় কৰিব বিচাৰে নেকি?
ইয়াত কিবা ভুল, অসম্পূৰ্ণ তথ্য বা নতুন তথ্য থাকিলে আপুনি এটা উন্নত version প্ৰস্তুত কৰিব পাৰে। Live Post তৎক্ষণাৎ সলনি নহ'ব।
Update This Post