AJB Class 4 English Lesson 3 Answer | Gender Chapter Answer

Lesson 3 

Gender

 1. What is the opposite gender of brother ?

Ans: Sister .

2. What is the opposite gender of sir ?

Ans: Madam  .

3. What is the opposite gender of husband ?

Ans: Wife .

4. What is the opposite gender of  uncle ?

Ans: Aunt.

5. What is the opposite gender of Bull / Ox ?

Ans:  Cow.

6. What is the opposite gender of dog ?

Ans: Bitch .

7. What is the opposite gender of  Actor ?

Ans: Actress .

8. What is the opposite gender of Prince ?

Ans: Princess .

9. What is the opposite gender of Grandfather ?

Ans: Grandmother .

10. What is the opposite gender of Gentleman ?

Ans: Lady .

11. What is the opposite gender of God ?

Ans Goddess .

12.  What is the opposite gender of cock ?

Ans: Hen .

✏️

এই Post টো Update কৰাত সহায় কৰিব বিচাৰে নেকি?

ইয়াত কিবা ভুল, অসম্পূৰ্ণ তথ্য বা নতুন তথ্য থাকিলে আপুনি এটা উন্নত version প্ৰস্তুত কৰিব পাৰে। Live Post তৎক্ষণাৎ সলনি নহ'ব।

Update This Post

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top