AJB Class 4 English Chapter 8 Answer 2026 | AJB Class 4 English Lesson 8 Answer | Animals and Their Young ones Chapter Answer

Chapter 8

 Animals and Their Young Ones 

 1. What is the name of the Elephant’ s young ones ?

Ans: Elephant -calf .

2. What is the name of the pig’s young ones ?

Ans: Piglet. 

3. What is the name of the Bear’s young ones ?

Ans: Cub .

4. What is the name of the Dog’s young ones ?

Ans: Puppy .

5. What is the name of the Deer’s young ones ?

Ans: Fawn .

6. What is the name of the Cows young ones ?

Ans: Calf .

7. What is the name of the Horse’s young ones ?

Ans: Foal .

8. What is the name of the sheep’s young ones ?

Ans: Lamb .

9. What is the name of the cat’s young ones ?

Ans: Kitten .

10. What is the name of the Whale’s young ones ?

Ans: Calf .

✏️

এই Post টো Update কৰাত সহায় কৰিব বিচাৰে নেকি?

ইয়াত কিবা ভুল, অসম্পূৰ্ণ তথ্য বা নতুন তথ্য থাকিলে আপুনি এটা উন্নত version প্ৰস্তুত কৰিব পাৰে। Live Post তৎক্ষণাৎ সলনি নহ'ব।

Update This Post

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top