Chapter 9
Raktim and His Butterflies
1. What is the Past participle of go ?
Ans: Gone .
2 . What is the past form of Come ?
Ans: Came .
3. What is the Past participle of listen ?
Ans: Listened .
4. What is the past form of read ?
Ans: Read .
5. What is the past participle of speak ?
Ans: Read .
6. What is the past form of Write ?
Ans: Wrote .
7. What is the past form of learn?
Ans: learned.
8. What is the past form of teach ?
Ans: Taught.
9. What is the past participle of see ?
Ans: seen .
10. what is the participle of drink ?
Ans: Drunk .
এই Post টো Update কৰাত সহায় কৰিব বিচাৰে নেকি?
ইয়াত কিবা ভুল, অসম্পূৰ্ণ তথ্য বা নতুন তথ্য থাকিলে আপুনি এটা উন্নত version প্ৰস্তুত কৰিব পাৰে। Live Post তৎক্ষণাৎ সলনি নহ'ব।
Update This Post