AJB Class 4 English Chapter 13 Answer 2026 | AJB Class 4 English Lesson 13 Answer | My Home at 8 O’ clock Chapter Answer

Chapter 13

 My Home at 8 O’clock    

1. My name is ______ .
Ans: Rubu .
2. This how my home looks at _____ clock in the morning .
Ans: 8 o’ clock .
3. My mother is ____ in the kitchen .
Ans: Cooking .
4. She is _____ breakfast for us .
Ans: Preparing .
5. My is _____ the newspaper .
Ans: Reading .
6. He is sitting on a chair in the ______ .
Ans: Verandah .
7. My baby sister is playing with her ____ .
Ans: Doll .
8. She is ____ fun .
Ans: Having .
9. My grandmother is _______ in the temple .
Ans: Praying .
10. she is making a _____ .
Ans: Garland .

✏️

এই Post টো Update কৰাত সহায় কৰিব বিচাৰে নেকি?

ইয়াত কিবা ভুল, অসম্পূৰ্ণ তথ্য বা নতুন তথ্য থাকিলে আপুনি এটা উন্নত version প্ৰস্তুত কৰিব পাৰে। Live Post তৎক্ষণাৎ সলনি নহ'ব।

Update This Post

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top