AJB Class 4 English Chapter 14 Answer 2026 | AJB Class 4 English Lesson 14 Answer | Let’s Know about Twinkle Chapter Answer

 Chapter 14    

Let’s Know about Twinkle

1. Twinkle is an _______ girl .

Ans: Intelligent .

2. In which class does she study ?

Ans: In class 6 .

3. her house is at ________ in Guwahati .

Ans: Noonmati .

4. She ____ to go to school .

Ans: likes .

5. She comes back from school at  ____ .

Ans: 3 Pm .

6. Then she puts her pens and pencils into the drawer of her .

Ans: Study table .

7. She keeps her ____ on her study table .

Ans: Schoolbag .

8. After That she washes her feet , hands and face with ___ .

Ans:  Soap .

9. Her mother always gives her a glass of .

Ans: Milk .

10. Then she _____ down on her bed .

Ans: Lies .

✏️

এই Post টো Update কৰাত সহায় কৰিব বিচাৰে নেকি?

ইয়াত কিবা ভুল, অসম্পূৰ্ণ তথ্য বা নতুন তথ্য থাকিলে আপুনি এটা উন্নত version প্ৰস্তুত কৰিব পাৰে। Live Post তৎক্ষণাৎ সলনি নহ'ব।

Update This Post

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top